Links

 

schilderwerken-artdeco.be

Art d’Eco is een schildersbedrijf en afwerkingsbedrijf dat zich toelegt op ecologische binnen– en buitenafwerking, waarbij gewerkt wordt met hoogwaardige produkten op zuiver natuurlijke basis.

Art d’Eco biedt diverse afwerkingsmogelijkhedenwaaronderschilderwerkenbehangwerken en decoratieve pleistertechnieken (leemafwerking, Venetiaanse glanspleister en kalei).

 

 

 

marinopunk.be

Marino Punk brengt musette met een hanekam, tango met combatshoes en nog zoveel meer. Marino is een man van contrasten, alles moet kunnen, dus ook de combinatie van accordeon en punk. Het accordeon spelen kreeg hij letterlijk en figuurlijk met de paplepel mee. Marino is het ultieme bewijs bij het gezegde een zachte pit in een ruwe bolster. Het is dan ook dankzij zijn innemende charme dat hij het publiek in een handomdraai voor zich weet te winnen.

Marino -stilaan een begrip geworden in de Vlaamse straatmuziekwereld- speelt nooit hoempapamuziek maar de echte accordeonmuziek die iedereen, jong en oud, na vijf minuten aan het dansen brengt. Hij brengt de originele zigeunermuziek, de Roemeense en Bulgaarse deuntjes... Hij speelt net zo goed de musette, de swing-wals, java, polka, Russische czardas, samba, foxtrot, de paso doble als zijn eigen composities. Ambiance verzekerd.

 

 

 

 eaplusArchitect Martijn Decoster.be

Architectenbureau dat zich toelegt op duurzaam bouwen en verbouwen. Wij benaderen projecten vanuit een globale duurzame aanpak, met aandacht voor context, oriëntatie, architecturale beleving, energiegebruik, materiaalkeuze, toegankelijkheid,... Deze aanpak resulteert vaak in gebouwen met een houten skeletconstructie en een lage-energie of passieve energieprestatie, maar ook andere bouwwijzen zijn mogelijk.

More in this category: « Video Werkwijze »